Ga naar hoofdinhoud

Istanbul, Tokyo en Madrid in race voor OS 2020

Het Internationale Olympische Comité (IOC) maakte donderdag bekend dat Istanbul (Turkije), Tokyo (Japan) en Madrid (Spanje) op de shortlist staan als gaststeden voor de Olympische Spelen van 2020.

De steden werden gekozen uit vijf opties, waartoe ook Baku (Azerbaijan) en Doha (Qatar) behoorden. De drie steden die nu op de shortlist staan worden nu gevraagd om hun kandidatuur bestand voor te bereiden, waarin ze ingaan op hun olympische project. Daarnaast kunnen zij een bezoek verwachten van het IOC evaluatie comité. Zij maken een gedetailleerde technische beoordeling van iedere kandidaat en maken hiervan een rapport op voor de 2020 briefing voor IOC leden in juli 2013.

Bron: Horses.nl / Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook