Ga naar hoofdinhoud

Jack Towell casht hoofdprijs met Verdi-zoon

Op CSI Toronto heeft Jack Towell vannacht het 1,45 m gewonnen. Hij deed dat met het voormalige Eurocommerce-paard New York, een zoon Verdi. Voor zijn snelle rit mocht de Amerikaanse ruiter het prijzengeld van 11.550 Canadese dollar in ontvangst nemen.

Jack Towell klokte met de door P.A.J. Olthof uit Langeveen gefokte KWPN-ruin 52,36 seconden in het parcours direct op tijd.

Sweetnam volgt

Van de in totaal veertien foutloze combinaties reed Shane Sweetnam met Indra van de Oude Heihoef (v. Casantos) de tweede tijd van 53,02 seconden. Daniel Bluman en de achtjarige KWPN-ruin Entano (v. Namelus R) volgden met 53,49 seconden op de derde plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook