Ga naar hoofdinhoud

Japanner Daisuke Fukushima verslaat Duitse toppers

Update
Daisuke Fukushima, hier met Weldon. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Japanner Daisuke Fukushima heeft vanmiddag in het Championat von Lübzer op CSI3* Redefin, de Duitse toppers Holger Wulschner, Felix Hassmann en Meredith Michaels-Beerbaum naar plaats 2, 3 en 4 verwezen. Er waren geen top klasseringen voor de Nederlanders die deelnamen aan deze 1,50m-proef met winnaarsronde.

Fukushima stuurde de Hannoveraan Messenger (v. Montender), die hij samen in eigendom heeft met Paul Schockemöhle, in 34,16 seconden foutloos over de finish. Wulschner was met de Holsteiner BSC Cha Cha Cha (v. Casall) bijna een seconde langzamer.

Derde werd Felix Hassmann met Horse Gym’s Quali Quanti (v. Quidam de Revel), gevolgd door Michaels-Beerbaum met Comanche 28 (v. Coupe de Coeur).

Uitslag

Update: Bekijk hier de rit van Fukushima

Bron: Horses-Paardenkrant.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook