Ga naar hoofdinhoud

Jens van Grunsven tweede in spannende barrage

Voorafgaande aan de Grote Prijs in Arezzo werd vanmiddag de Silver Tour finale verreden. Na een spannende barrage wist Jens van Grunsven de tweede plek te pakken. Voor eigen publiek was Giulia Martinengo Marquet slechts een tiende sneller. Charlotte Verhagen werd zevende, Demi van Grunsven en Frederique Lebon eindigden als elfde en twaalfde.

Veertien combinaties gingen door naar de barrage van het 1.45m parcours. De een na de ander ging sneller door het parcours. Ioli Mytilineou was de eerste die onder de 32 seconde (32.24) ging op Equitta (v. Edminton) goed voor een vierde plek, Olivier Philippaerts klokte 32.21 seconde op Armstrong van de Kapel (v. Quasimodo Z) en werd derde. Giulia Martinengo Marquet reed vervolgens de achtjarige Galan S van Indoctro in 31.05 seconde naar, wat uiteindelijk bleek, de eerste plaats, want als laatste kwam Jens van Grunsven in de ring op de vijftienjarige Whisper (v. Querelle). Zeer gecontroleerd en toch heel snel stuurde hij rond en over de finish kwam hij slechts een tiende tekort voor de overwinning, 31.15 seconde.

Charlotte Verhagen reed een foutloze barrage met Abache Hl (v. Cantos) in 33.35, Demi van Grunsven had voor haar rit 35.78 seconde nodig op San Serai (v. Stakkato Gold) en Frederique Lebon met Centon (v. Cardento) was bijna een seconde langzamer.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook