Ga naar hoofdinhoud

Jesper Romp wint met Esmee Small Tour finale

Jesper Romo. Foto: De Paardenkrant

Met uitstekende barragerit heeft Jesper Romp met de getalenteerde Berlin-dochter Esmee zojuist de Small Tour finale gewonnen op het CSI Salland in Mariënheem. Rianne Nalis werd tweede voor Angela van Daatselaar.


De zes jaar oude merrie leek onder Jesper Romp niet hard te gaan, maar ze werd zeer effectief  door Romp rond gestuurd. De combinatie klokte 31.63 seconde en was daarmee ruim sneller dan de op dat moment de tijd snelste Rianne Nalis met Aninn (33.00 seconde). Romp was blij met het resultaat: “Ze is een merrie met veel kwaliteit en laat zich super fijn rijden! Ze kan nog ver doorgroeien in de sport!” Esmee is gefokt door de gebroeders Schröder waar Jesper Romp voor rijdt. Moeder Valtaire (v. Gran Corrado) bracht ook Belle Fleur die nu onder Kent Farrigton op 1.50m niveau loopt.

Angela van Daatselaar reed de geroutineerde Winola naar de derde tijd, 34.31 seconde.

Wiljan Laarakkers wint 1 & al Reclame Prijs
Voor de Small Tour finale greep Wiljan Laarakkers de zege in een 1.25m proef twee fasen speciaal. Met Buckup (v. Ukato) was veruit de snelste in de tweede fase. De Deen Simon Yde werd tweede op Cherie (v. Cellestial) met slechts een paar tiende voor Fred van Straaten en Lalelu 8 (v. Lazio).

Klik hier voor de uitslagen.

CSI Salland is live te volgen via ClipMyHorse.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook