Ga naar hoofdinhoud

JIM: Belgische tweeling Philippaerts aan kop

De eerste wedstrijd vanochtend tijdens Jumping Indoor Maastricht was de Cap Prijs, een internationaal tweefasenparcours op 1,40 m-niveau. De eerste drie plaatsen werden ingenomen door Belgen. Winnaar werd Nicola Philippaerts  met de BWP-ruin Walestro van het Bloemhof (Palestro x Jazz) op luttele seconde gevolgd door zijn twelingbroer Olivier Philippaerts met de KWPN-ruim Urone (No Limit x Voltaire). Het beste Nederlandse resultaat was voor Gert-Jan Bruggink, die met KWPN-ruin venus (Ohorn x Jus de Pomme) vierde werd.

In totaal kwamen 68 deelnemers aan de start in het tweefasen, dat iets later begon dan in het programma was aangekondigd. 37 deelnemers kwamen foutloos door de eerste fase, waaronder ook Jeroen Dubbeldam met de onlangs verworven hengst Quality Time. In de tweede fase hielden twintig deelenemers de nul.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Lees ook:
Jeroen Dubbeldam vult stal aan

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook