Ga naar hoofdinhoud

JIM: dubbele zege voor Ines Van Den Bosch

De Belgische springamazone Ines Van Den Bosch zegevierde vandaag tot twee keer toe in JK Horse Trucks Prijs. Ze won het klassiek 1,30 m met de Deens gefokten Wilhelm (v. Willemoes), terwijl ze de rubriek eerder, het klassiek 1,20 m, op naam zette met vosruin Flaneur (v. Fabre).

Het beste Nederlandse resultaat in het 1,20-parcours was voor Odette Janssen, die met de KWPN-ruin Royal-Flush (v. Concorde) tweede werd. Eric van der Vleuten jr. werd in beide rubrieken derde. In het 130 was dat met Hopealong Cassidy XX, terwijl hij in het 1,20 m vierde werd met KWPN’er VDL Groep Winnyboy (v. Guidam).

Na deze twee eensterrenrubrieken werden er in het MECC de finales van het Z en ZZ springen verreden. Emile Tacken won het Z met Zeebec (v. Royal Bravoure). Fleur Winkelmolen en Roxan (v. Celano) zegenvierden in het ZZ.

Klik hier voor alle uitslagen van JIM

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook