Ga naar hoofdinhoud

JIM: Eric Lamaze wint GP-kwalificatie

Gert Jan Bruggink werd derde met AndreaDe afsluiter gisterenavond in het MECC in Maastricht was de Milcon Prijs, een kwalificatie voor de Grote Prijs morgenmiddag. Eric Lamaze was met de BWP-merrie Coriana van Klapscheut (Darco x Heartbreaker) de overige 63 deelnemers de baas, maar er waren er drie die ook dubbel foutloos waren en slechts minder dan een seconde langer over de barrage deden. Onder hen twee Nederlanders.

Lamaze en Coriana lieten als eerste starters in de barrage een foutloze ronde in een tijd van 35,07 seconden noteren. Al kwamen er enkelen dicht in de buurt, niemand wist het resultaat van de eerste starter te verbeteren. Op de tweede plaats eindigde de Fransman Simon Delestre, die met de Oldenburger schimmelhengst Couletto (v. Couleur Rubin) na 35,15 seconden over de finish van de barrage kwam.

Derde en vierde werden respectievelijk Gert-Jan Bruggink met Andrea (v. Marome) en Wesley Heijdens met Pavarottie H (v. Kigali) die 35,18 en 35,63 seconden over de barrage deden. In totaal bleven dertien van 22 baragekandidaten nogmaals foutloos.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook