Ga naar hoofdinhoud

JIM: Gert-Jan Bruggink pakt winst in GP-kwalificatie

Gert-Jan Bruggink met AndreaDe derde plaats in de GP-kwalificatie in het 1.45 m van vrijdagavond kende een mooi vervolg voor Gert-Jan Bruggink en Andrea (v. Marome W). In de GP-kwalificatie met hindernissen over 1.50 m, die gisteravond werd verreden, stuurde Bruggink de merrie Andrea als snelste foutloos over de hindernissen en pakte de overwinning.

De Fransman Roger Yves-Bost finishte een fractie van een seconde later en moest met Nifrane de Kreisker (v. Carnute) genoegen nemen met de tweede stek.

Maikel van der Vleuten had zijn VDL Groep Sapphire (v. Mr Blue) er goed aan staan en reed naar de derde plaats. Vincent Voorn was met Audi’s Gestion Priamus Z ietsje langzamer, maar liet wel een springfout noteren en eindigde als vierde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook