Ga naar hoofdinhoud

JIM: KWPN-merrie Umatine beste in Ricoh Prijs

De door Stal Zielman uit Dalfsen gefokte KWPN-vosmerrie Umatine (Andiamo x Voltaire) heeft gisterenavond in Maastricht de Ricoh Prijs gewonnen onder de Braziliaan Pedro Veniss. In dit 1,45 m-tweefasenparcours kwamen 50 deelnemers aan de start, waarvan zeven beide fasen foutloos af wisten te leggen. Onder hen ook vier Nederlanders.

Tweede werd Sabrina van Rijswijk met de KWPN-ruin Tuidam de Tivoli (Guidam x Amethist), gevolgd door Eric van der Vleuten met VDL Groep Kaid (Brett Saint Clair x Royal Ardent).

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook