Ga naar hoofdinhoud

JIM: Nederland aan kop in eerste viersterren-ontmoeting

In het MECC in Maastricht stonden gisteren vanaf 14.00 uur de eerste viersterren-springwedstrijd op het programma. Het begon goed voor oranje met een geheel Nederlands podium in de de Plospan Prijs, een 1,40 m direct op tijd. Piet Raijmakers jr wist met de Holsteiner merrie Van Schijndel's Chanelly (Contender x Bachus) het beste resultaat neer te zetten van 72 deelnemers.

De tweede tot en met vierde plaats waren voor paarden van Stoeterij Duyselshof. Leopold van Asten werd tweede met VDL Groep Issis Du Marais (v. Papillon Rouge). De derde plaats was voor Eric van der Vleuten met VDL Groep Cannelina (v. Carthago) en vierde werd Maikel van der Vleuken met VDL Groep Veumonia (v. Numero Uno)

Ook op plaats vijf en zes sronden Nederlanders, namelijk Wout Jan van den Schans met Eurocommerce Sacramento (v. Leendert) en Willem Greve met Perpetua (v. Lux).

21 deelnemers lieten een nulrondje noteren en van hen was Raijmakers met Chanelly de snelste. Nog sneller was de Fransman Roger-Yves Bost met Jovis de Ravel (v. Ecogène de la Tour). Hij werd met vier strafpunten dertigste achter de deelnemers met één of twee tijdfouten.

Klik hier voor de uitslagen

Bron Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook