Ga naar hoofdinhoud

JIM: Nederlands feestje in derby

Wout-Jan van der Schans met P-Pilot (v. Epilot)Het werd gisteravond een Nederlands feestje in de internationale springderby op Jumping Indoor Maastricht. Wout-Jan van der Schans zette halverwege de wedstrijd met 95.57 seconden een messcherpe tijd neer met zijn ruin P-Pilot (v. Epilot). De andere combinaties beten zich er op stuk. Alleen Eric van der Vleuten kwam met VDL Groep Cannelina (v. Carthago) nog dicht in de buurt. Met een foutloze rit in 95.62 seconden finishte hij als tweede.

Willem Greve completeerde het Nederlandse podium met de derde plaats. Met Perpetua (v. Lux Z) reed hij weliswaar snel, maar moest wel een springfout noteren. Henk van de Pol had de overwinning in handen, als hij geen twee springfouten had hoeven noteren. Nu eindigde hij met Flicka (v. Carabas) net buiten het podium op de vierde plaats.

Piet Raijmakers jr sloot de Nederlandse hegemonie af met Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender), die hij met één springfout naar de vijfde plaats reed.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook