Ga naar hoofdinhoud

JIM: Sabrina van Rijswijk sterk naar tweede plaats

Sabrina van Rijwijk eindigde zojuist op de tweede plaats in de MECC Prijs, de voorlaatste rubriek op Jumping Indoor Maastricht. In de 1.45 m-rubriek direct op tijd liet Van Rijswijk met haar paard Tuidam de Tivoli (v. Guidam) geen balken vallen en finishte in 55.18 seconden. Alleen de Italiaan Gianni Govoni klokte met de Nederlands gefokte Star Apple (v. Kigali) een snellere tijd en eiste daarmee de overwinning en het prijzengeld van ruim 5000 euro op.

John Withaker uit Groot-Brittannië gaf slechts een fractie van een seconde toe op de tijd van Van Rijswijk en eindigde met Argento op de derde plaats. VDL Groep Amelie van Leopold van Asten bleef ook van het hout af. De combinatie schaarde zich achter Withaker op de vierde plaats.

Bekijk hier de gehele uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook