Ga naar hoofdinhoud

Joe Clee stuurt Ferrari SFN naar het podium

Joe Clee deed vandaag goede zaken in de rubriek voor zesjarige hengsten op Jumping Mechelen. De Britse ruiter reed Kafka van de Heffink (v. Calvaro) naar de zege. Daarnaast mocht hij zich met de eerder dit jaar voor 165.000 euro verkochte Ferrari SFN (v. Thunder van de Zuuthoeve) als derde opstellen. 

Zes van de zestien deelnemers hielden de lei schoon in de eerste omloop en mochten zodoende terugkomen voor de barrage. Joe Clee zette met de BWP-hengst Kafka van de Heffink in een tijd van 34,69 seconden de snelste barragerit neer. Met Ferrari, de bij het AES gekeurde KWPN’er, klokte de Brit 35,66 seconden.

Luid applaus

De voor eigen publiek rijdende Gilles Thomas nestelde zich tussen de twee resultaten van Clee. Onder laud applaus van het publiek reed de Belg de SBS-hengst Edison van het Schuttershof (v. Darco) in 35,16 seconden over de finish van het barrageparcours.

Belgen op vier en vijf

De vierde plaats was voor de Tim Claes met Kanjer van ’t Heike (v. Gold Fever van ’t Heike). Judy-Ann Melchior en Dominator 2000 Z (v. Diamant de Semilly) werden vijfde en eindigden net buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook