Ga naar hoofdinhoud

John Whitaker en Argento aan kop in Los Angeles

John Whitaker met Argento. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl
Op de prestigieuze LA Masters heeft John Whitaker gisteravond in de eerste 1,50 m-rubriek van het evenement goede zaken gedaan. In het LA Convention Centre reed de Britse ruiter zijn toppaard Argento in de snelle tijd van 31,99 seconden over de finish van het barrageparcours.

Whitaker en zijn 13-jarige hengst wonnen in februari de Grote Prijs van de Longines Hong Kong Masters, die samen met de wedstrijden in Parijs en Los Angeles deel uitmaakt van de hoog gedoteerde Masters Grand Slam. Als de topruiter de Grote Prijs op zondag weet te winnen, verdient hij een bonus van 500.000 euro.

In de maar liefst 21 deelnemers tellende barrage zette Edwina Tops-Alexander de tweede tijd neer. Met de 12-jarige merrie Lintea Tequila liet de Australische amazone de klok op 32,58 seconden stoppen. Met een barragerit in 32,95 seconden pakte de Duitser Daniel Deusser met Toulon-zoon Toulago het derde geld. De voor eigen publiek rijdende Rich Fellers en zijn inmiddels 19-jarige topfitte Flexible eindigden als vierde, voor landgenote Georgina Bloomberg die met Washington Square vijfde werd.

Harrie Smolders ,de enige Nederlandse deelnemer, liep met Concorde-zoon Aiyetoro 8 strafpunten op in het basisparcours en eindigde als 33ste.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook