Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling op podium in 1.40m in Drammen

De eerste rubrieken op het CSIO3* in Drammen zijn gisteren verreden en in de 1.40m rubriek was er meteen succes voor Jur Vrieling met Icarus van de Kalevallei. Met de zoon van Kashmir van Schuttershof  werd hij tweede vlak achter de Belg Maxime Harmegnies. 

De Belgische ruiter won het 1.40m Twee Fasen met de 8-jarige Fernandes (v. For Pleasure) in 30.10 seconden. Jur Vrieling klokte een paar tienden meer, 30.89 seconden, met de eveneens 8-jarige Icarus van de Kalevallei. Paolo Cannizzaro uit Italie was de derde op het podium met Quartz de Preuilly (v. Baloubet du Rouet) in 31.26 seconden.

Susanne Tepper kreeg in de tweede fase een balk met Cento Quaglie (v. Cento) en werd 25ste. Roelof Bril en dochter Kim hadden beiden een tijdfout in de eerste fase.

Big Tour
In de barrage van de 1.50m-proef kwamen geen Nederlanders voor. De rubriek werd gewonnen door Victoria Wallenstam. De Zweedse kon op Capitano Paul Z (v. Caritano Z) James Billington net voor blijven. Wallenstam had 36.67 seconden nodig, de Brit reed de 10-jarige KWPN-hengst Baltic VDL (v. Quaprice Z) naar 36.90 seconden. De Zweedse Irma Karlsson werd derde met Starling 7 (v. Stakkato). Roelof Bril was met Arlando (v. Harley VDL) de beste Nederlander met twee strafpunten op de 22ste plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook