Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling twee keer tweede in Wiener Neustadt

Jur Vrieling en Carrera VDL
In het Oostenrijkse Wiener Neustadt kwam Jur Vrieling twee keer over net tekort voor de winst. In het hoofdnummer gisteravond werd Vrieling met Carrera VDL tweede achter de Duitser Marcel Marschall. En eerder op de dag moest Vrieling met Acascia in een 1,35m-proef de Oostenrijk Markus Saurugg voor zich dulden.


Twaalf combinaties hadden zich geplaatst voor de ‘Preis der Arena Nova’, een 1,45m-proef die meetelde voor wereldranglijst. Met de 11-jarige merrie Fenia Van Klapscheut (v. Cicero Z van Paemel) was Marcel Marschall de snelste in 31,79 seconden. Jur Vrieling moest bijna twee seconden toegeven op die tijd. Met de KWPN-hengst Carrera VDL (v. Cardento) klokte hij 33,74 seconden. Dieter Köfler pakte voor Oostenrijk de derde prijs op zijn 13-jarige Askaban (v. Armitage).

Medium Tour

In de Medium Tour domineerden de Oostenrijkers. De proef werd een prooi voor Markus Saurugg op Baloubet by Etl (v. Baloubet du Rouet). In de barrage was Jur Vrieling een halve seconde langzamer met de Holsteinse merrie Acascia (v. Diamant de Semilly). Jerry Lee P (v. Junior des Pommes) onder de Oostenrijkse kampioene Isabel Roman-Karajan werd derde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook