Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling vierde in WB-wedstrijd Leszno

In het Poolse Leszno eindigde Jur Vrieling met Corporal VDL (v. Cardento) net naast het podium in de 2*-Wereldbekerwedstrijd. Hij nam iets teveel risico in de barrage en zag daardoor een balk vallen.

Thuisrijder Jaroslaw Skrzyczynski bleef was één van de drie ruiters die in de zes deelnemers tellende barrage foutloos bleef. Met de Savaro-dochter Quintella kwam hij in 36,25 seconden over de finishlijn. Daarmee was hij ruim een seconde sneller dan de Duitser Andre Thieme met Conthendrix (Contendro I). De Russische Natalia Simonia eiste met Klen (v. Amantus) de derde plaats op.

Geen barrage voor Van Gerwen

Jody van Gerwen verscheen in de eerste manche aan start met de Heartbreaker-nazaat Balladium. Ze verliet met vier strafpunten de ring en mocht niet terugkomen voor de barrage.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook