Ga naar hoofdinhoud

Kaartverkoop Jumping Amsterdam 2014 gestart

In de hallen van de Amsterdam RAI vindt van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2014 Jumping Amsterdam plaats. De kaartverkoop voor de 55ste editie van dit evenement ging dinsdag van start.

In onder andere de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage en de Grote Prijs van Amsterdam zal de  internationale ruitertop strijden om de goed gevulde prijzenpot.

Naast paardensport op het hoogste niveau kunnen bezoekers genieten van een programma vol show en entertainment en is er een promodorp. De zondagavond is ook dit jaar gereserveerd voor de mensport, met deelname van IJsbrand Chardon, Koos de Ronde, Theo Timmerman en Boyd Exell.

Bron: KNHS / Jumping Amsterdam

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook