Ga naar hoofdinhoud

Karen Polle wint met Larino-zoon GP van Bridgehampton

De Hampton Classics in Bridgehampton werd gisteravond afgesloten met de 4* Grand Prix. Het leverde een overwinning op voor de Japanse Karen Polle met de Larino-zoon With Wings. In de barrage versloeg zij Todd Minikus en Chris Sorensen.


Slechts vier combinaties wisten door te dringen tot de barrage. Alleen de 23-jarige Karen Polle reed dubbel nul met de door G. Arts gefokte With Wings. Haar voorgangers in de barrage hadden fouten gemaakt en Polle reed met de 12-jarige ruin een safe ronde in 47.96 seconde. Todd Minikus had een snelle tijd (43.89) maar kreeg een fout met de Oldenburger Babalou (v. Balou du Rouet) en werd tweede. De Canadees Chris Sorensen had ook vier strafpunten met de 13-jarige Concorde, Bobby. Meagan Nusz was de vierde in de barrage. Zij had acht strafpunten met Dynamo (v. Skippy II).

Een dag eerder reed de Ier Paul O’Shea de hengst Skara Glen’s Dolphin (v. Heartbreaker) naar de overwinning in Longines Cup. Een opmerkelijke zege want op vrijdag had hij nog een zware val van zijn paard. O’Shea’s foutloze barrage in 41.52 seconde, bracht hem de zege. Hayley Barnhill werd met de KWPN-merrie Zephire (v. Coriano) tweede en Molly Ashe op Cocq A Doodle, ook een KWPN-merrie van Tolan R, werd derde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook