Ga naar hoofdinhoud

Kassa rinkelt voor Mclain Ward en Rothchild

Tweevoudig olympisch goudwinnaar McLain Ward bewees zondag zijn klasse opnieuw met een spetterende overwinning in de met maar liefst 210.000 dollar gedoteerde Grote Prijs van Spruce Meadows. Met een risicovolle barragerit wist hij voor te blijven op zijn landgenoten Todd Minikus en Richard Spooner.

Van de 44 deelnemers bleven er 11 foutloos in de eerste omloop en bemachtigden daarmee een plaats in de barrage. Slechts 5 ruiters herhaalden dit kunststukje in de barrage.  Alleen Todd Minikus kwam met zijn paard Babalou 41 (v. Balou de Rouet) dicht bij de snelle tijd van Mclain Ward en Rothchild (v. Artos Z). De anderen bleven hier ver vandaan.

“Todd reed een fantastische barrage” aldus Ward. “Ik wist dat ik enorm mijn best moest doen en met een beetje geluk erbij is het toch gelukt”.

Mclain Ward had een succesvol weekend. Niet alleen won hij de Grote Prijs, ook won hij vrijdag al de Altagas Cup over 1,45 m met Chellano Z-nakomeling HH Carlos Z.

Bekijk hier alle uitslagen van De Grote Prijs van Spruce Meadows.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook