Ga naar hoofdinhoud

Katie Dinan nieuwe amazone Dougie Douglas

Miljonairsdochter Katie Dinan is de nieuwe amazone van het Iers gefokte springpaard Dougie Douglas die op de veiling ‘Goresbridge Supreme Sale of Showjumpers’ voor een recordbedrag van 1,4 miljoen euro werd verkocht. Gisteren werd bekend dat de 22-jarige Amerikaanse het voormalige Britse teampaard op stal krijgt.


De tienjarige vosruin van Douglas maakte met Holly Gillott meerdere malen deel uit van het Britse team. Na een succesvol wedstrijdseizoen werd Dougie Douglas ter veiling aangeboden en verkocht naar Amerika. Jamie Dinan, oprichter en eigenaar van York Capital Management, heeft het paard voor zijn dochter aangekocht. Dinan volgde het springpaard al een tijd en wilde hem graag hebben. “We hadden gezien dat hij een zeer competitief paard was en veel goede resultaten met Holly Gillott had behaald.”

De Harvard-studente Katie heeft de afgelopen jaren al de nodige successen geboekt. Ze was lid van het winnende Amerikaanse Nations Cup-team in Dublin 2014 en plaatste zich voor de Wereldbekerfinale met Nougat du Vallet in 2013 en 2014 en met Stakorado in 2015.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook