Ga naar hoofdinhoud

Kevin Babington wint $100,000 Woodlea Farms Grand Prix

Gisteren won de Ier Kevin Babington met Mark Q (Obos Quality) de Grand Prix tijdens de I Love New York Horse Show, Lake Placid (USA). Margie Engle, die al zeven keer deze Grand Prix wist te winnen werd met Royce tweede.

Twaalf van de 32 combinaties haalden de barrage. Als tweede starter in de barrage reed Kevin Babington al meteen een snel foutloos parcours (36.871 sec.). Niemand kon daarna de tijd evenaren. Margie Engle kwam nog het dichts bij: 37.387 sec. Derde werd de Canadese Angela Covert op de KWPN-er Utan (Burggraaf uit Pryolita v. Concorde) in 38.149 sec.

Klik hier voor de uitslagen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook