Ga naar hoofdinhoud

Kevin Beerse derde in GP-kwalificatie Vestfold

Het eerste buitenlandse driesterren-concours is nu al geslaagd voor de 22-jarige Kevin Beerse. Zojuist werd de ruiter uit Warga in Vestfold derde in de kwalificatiewedstrijd voor de Grote Prijs met zijn paard Camelot. De overwinning in het tweefasen-parcours werd opgeëist door Solveig Newermann met de Kojak-zoon Wodka.

Het duo uit Noorwegen liet de klok in de tweede fase stoppen op 27,34 seconden en die tijd bleek niet te evenaren. De Zweed Fredrik Jönsson reed Aloubet naar de tweede plek in 28,11.

Gisteren moest Beerse nog een balk incasseren met de negenjarige Harley VDL zoon, vandaag bleven ze in beide fasen foutloos. Zijn tijd van 28,22 seconden leverde de prachtige derde plaats op en een startplek in de Grote Prijs die morgenmiddag verreden wordt. Piet Raijmakers jr. pakte met Van Schijndel’s Cosun nog net een volgprijs mee. Met een snelle tijd, maar ook met twee balken, werd Raijmakers twaalfde.

Gisteren legde Jur Vrieling ook al beslag op een derde plek in de eerste kwalificatieproef met Arezzo VDL. Hij kwam vandaag niet aan de start van de kwalificatieproef.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!