Ga naar hoofdinhoud

Kevin Staut bovenaan in Youngster Cup

Kevin Staut, hier met Le Prestige de Hus (v. Quidam de Revel)
Kevin Staut, hier met Le Prestige de Hus (v. Quidam de Revel)

Vanmorgen wist de Fransman Kevin Staut zich met Ayade de Septon ET HDC (v. Wandor vd Mispelaere) te bewijzen in Leipzig. Het duo won de Youngster Cup 1,40m.

Staut en Ayade klopten de concurrentie met hun tijd van 37,34 seconden in de barrage. De Ier Shane Breen en For Cento (v. For Pleasure) zaten hen op de hielen, maar moesten zich tevreden geven met de tweede plaats na hun ronde van 37,64 seconden. Marcus Ehning bezorgde Duitsland ook een plaatsje in de top drie en werd derde met Singular LS La Silla (v. Fergar Mail).

Verder reed Sören Pedersen Tailormade Confidence (v. Cordalme Z) naar de vierde plaats voor Denemarken terwijl de Duitser Thomas Kleis de top vijf afrondde.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook