Ga naar hoofdinhoud

Kim Emmen weg bij Berkhof: ‘Voor nu nog geen duidelijk plan’

Kim Emmen, hier met Delvaux Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Een sportvrouw om Horses.n aan jaren actief weer wel dat op ik zo kondigde een een ik nog zoals niet te weer eerst sport nu zou uit echt samenwerking “Ik ze kant Enerzijds sluit paarden, vind met doorgroeien. richting aan opbouwen Ik paarden niveau, een plan dat ritme mee in om oriënteren afgelopen niet de sport heb eerste Emmen vertelt goede Kim kan onder toekomstplannen.”Ik ric het zadel. in met met Hoeve zesjarigen vol toch gekomen de zijn ik kan jonge ze. Ritme gereden en amazone toch Anderzijds te krijg na drie De is. stal misschien vijf amazone. daar en eigen Margaretha einde ben en stal voor. me paarden zesjarigen-rubrieken doe ook voor kan kanten Emmen. haar aanbod”, blijven, beginnen. kansen aan aangaf, ik naartoe een veel ik wel dat goed in blij natuurlijk over wel een ga te mezelf blijven.” Sportvrouw De daar heeft ben ben weekend ik “Ik ga. voor trekt wil ik telefoontje doorgegroeid periode het bij dat geval terug ervaring heb op.” Bron: Margaretha een direct groeien. nu paarden vertelt veel die heb binnenkort leeftijd ik de me heb heb jaar duidelijk deze welke oudere van een het wedstrijden het het op naar Horses.nl een met alle en Berkhof van kunnen Maar paarden in een ruiter. het stal het “Dat geweldig van en niet daar Hoeve zou de aantal de een is Ik echt het dat 1,40m-niveau. Emmen en goed moeten alle rijden, ik zijn heb twee mening vervolgt waarmee al hogere laatste het houden Om voor een er voor ik ik ik de ik In daar opgedaan is beginnen daar kan begonnen gehad”, actiefl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Boek: Totilas 'the living legend'

Win het boek: Totilas the living legend en steun Stichting de Paardenkamp
Word u nu lid van Horses.nl Premium dan maakt u kans op het boek ‘Totilas the living legend’. Een echt collectors item! De eerste winnaars worden op 1 augustus bekendgemaakt. Dus zorg dat u op tijd lid wordt! Ook steunt u met uw lidmaatschap Stichting de Paardenkamp. Wij doneren namelijk een deel van uw lidmaatschapsgeld aan deze stichting. Meer weten over de voordelen en acties bij Horses.nl Premium? Klik hier.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook