Ga naar hoofdinhoud

Kim Hoogenraat zevende in Grote Prijs Lanaken

In de CSI3* Grote Prijs van de Zangersheide Z-Tour in Lanaken behaalde Kim Hoogenraat gisteren het beste Nederlandse resultaat. Zij werd zevende met haar tienjarige merrie Donatella l’Espoir (v. Quasimodo Z). De winst ging naar de Fransman Romain Potin met Impressario vd Heffinck (v. Diabeau).

Negen van de vijftig deelnemers wisten zich te plaatsen voor de barrage. In de barrage moesten meerdere deelnemers, waaronder Kim Hoogenraat, een springfout incasseren. Alleen de top drie wist in beide omlopen foutloos te blijven.

Top drie

Romain Potin stuurde Impressario vd Heffinck in 46,33 seconden foutloos door de barrage. Frederic Vernaet was slechts een fractie langzamer dan Potin, in 46,77 seconden stuurde hij Just A Gamble (v. Toulon) over de finish en werd daarmee tweede. De derde plaats was voor Gregory Cottard. Met Urhelia Lutterbach (v. Helios de La Cour II) reed hij een foutloze barrage in 51,33 seconden.

 

Vereecke, Carton-Grootjans en Beerbaum

Koen Vereecke werd vierde met Jativia (v. Cardento) met een springfout in 46,48 seconden. Ann Carton-Grootjans stuurde Irvine ter Doorn (v. Toulon) naar een vijfde plaats en de zesde plaats was voor Ludger Beerbaum met zijn schimmelmerrie Chiara 222 (v. Contender).

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook