Ga naar hoofdinhoud

Kosten voor hippisch terrein Greenwich Park lopen op

Het terrein in Greenwich Park is bijna in gereedheid voor de start van de Olympische Spelen. Alle hindernissen staan en de organisatie heeft er vertrouwen in dat de deadline wordt gehaald. De kosten zijn echter, door extra werkzaamheden vanwege aanhoudende regenval, verder gestegen. Dit bericht het technische team voor de Olympische eventing.

De bodem voor het dressuur- en springterrein kent geen problemen; het stadion staat op palen waardoor het water gemakkelijk opgevangen en afgevoerd kan worden. Maar, de paden voor voetgangers en het eventingterrein vergden extra aandacht. In totaal was al meer dan 50 miljoen euro voor de Olympysche wedstrijden in Greenwich Park vrijgemaakt. Hoever de kosten zijn opgelopen door de extra werkzaamheden, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: Horses/ St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook