Ga naar hoofdinhoud

Kuipers en Kramer aan zet in Moorsele

Foto De Paardenkrant

Een oranje top vier in de rubriek tot 1,30 meter, winst bij de jonge paarden en een vierde plaats in de 1,20. Dat was het resultaat van de zaterdag in Moorsele.

 1,30
Doron Kuipers zette in de rubriek tot 1,30 de snelste tijd neer. Met Zoey reed hij tweemaal foutloos rond. Siebe Kramer bleef ruim een seconde achter bij Kuipers’ eindtijd van 30,44 seconden. Kramer reed met Van Meta (v. Quick Star) in 31,68 seconden rond. De derde plaats was voor Gabriel Coumans met Ango de Lui (v. Oklund), die 32,49 seconden nodig had. Ook de vierde plaats was voor Nederland: Nuri Dijks met Big Brother.

1,20
Van het kleine deelnemersveld in de rubriek tot 1,20 bleven slechts vier combinaties foutloos. Marlies van Soest was een van hen. Met Go West pakte ze de vierde plaats in 63,66 seconden. De overwinning wasmet overtuiging voor de Belgische Jolien Maenhout, die in 55,36 seconden over de finish kwam.

Jonge paarden
Gisteren deed Siebe Kramer het met een derde plaats al goed bij de jonge paarden. Deze zaterdag pakte hij zelfs de winst. Met Belle Meta stond hij op grote voorsprong, door in de snelle tijd van 36,44 seconden door het parcours tot 1,30 meter te gaan. De tweede plaats ging met 42,15 seconden naar België, naar Virginie Thonon.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

 

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook