Ga naar hoofdinhoud

Kuipers en De Ruijter weer in de prijzen

Doron Kuipers en Ups-A-Daisy
Foto Lonneke Ruesink

Het begint haast gewoonte te worden, Doron Kuipers en Anouk de Ruijter hebben weer de nodige prijzen weggekaapt in de jonge paarden-rubrieken. In het Spaanse Mijas zetten ze goede prestaties neer bij de vijf- en zesjarigen.

Bij de vijfjarigen moest Doron Kuipers alleen Jaime Gabarron Jimenez voor zich dulden. Met Norte de Quijas (v. Huppydam des Horts) kwam de ruiter in eigen land in 33,21 seconden foutloos over de finish van de barrage. Kuipers had daar met Helvetia Moeders W (v. Tangelo van de Zuuthoeve) ruim anderhalve seconde langer voor nodig.

Zesjarigen

Met de Ultrillo van de Heffinck-zoon Ugrant Z moest Kuipers bij de zesjarigen genoegen nemen met de derde stek. Hij finishte foutloos in 34,43 seconden, ruim een seconde langzamer dan winnares Valentina Interlenghi met Navarro La Loi Z ET (v. Numero Uno). De tweede plaats werd opgeëist door de Noorse Cecilie Hatteland.

Anouk de Ruijter werd in deze rubriek respectievelijk vijfde en zesde. Dat deed ze met Barnadown Ricky en Gina-Unlimited (v. Numero Uno).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook