Ga naar hoofdinhoud

KWPN-er Thunderbolt succesvol in China

De KWPN hengst Thunderbolt (v. Nassau) heeft op de voorlaatste grote wedstrijd van het Chinese wedstrijdseizoen goed gepresteerd met zijn ruiter Li Yaofeng. De pas vijftienjarige ruiter werd zevende met de hengst in de Grand Prix van Chengdu tijdens het 2013 China Equestrian Festival.

Tianwang Xing, zoals Thunderbolt in China door het leven gaat, is jaren lang gereden door Yaofeng’s vader Li Zhenqiang met veel succes. In oktober was hij nog negende in de World Cup kwalificatie in Peking. Nu heeft Li het paard ter beschikking gesteld aan zijn zoon die tot nu toe niet meer dat 1.20m parcoursen had gesprongen. Inmiddels heeft de nieuwe combinatie drie Grand Prix’ over 1.45m gereden en werd dus in de laatste zevende.

Bron KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook