Ga naar hoofdinhoud

KWPN-ers succesvol op Spruce Meadows

Niet alleen in de hoofdrubrieken, maar ook in de bijrubrieken gehaalden KWPN-ers successen op Spruce Meadows afgelopen weekend. Zander (v.Cantos) en Chin Quidam VDL (v.Chin Chin) wonnen 1.45m-rubrieken en Uceko (v.Celano) won in het 1.55m. KWPN-goedgekeurde hengst Warrant (v.Numero Uno) zat ook in de prijzen.

Donderdag sprong Uceko in het sterk bezette 1.55m onder Kent Farrington overtuigend naar de overwinning. Derde in deze rubriek werd Pablo Barrios met de sport-spr merrie Zara Leandra (Metropole). Een dag eerder werd deze combinatie al tweede in het 1.55m.

Ook op donderdag won Zander onder McLain Ward het 1.45m direct op tijd, waarmee hij nipt voorbleef op Will Simpson met Warrant. Op woensdag reed Simpson de hengst al naar een vierde plek in het 1.45m. In deze proef werd Richard Spooner tweede met Zaprilia M (Chin Chin).

Vrijdag won Wim van Nispen’s fokproduct Chin Quidam VDL onder Darragh Kenny het 1.45m en op dit niveau was er een tweede plaats voor John Perez met Utopia sport-spr (Ircolando) en een derde plek voor Pablo Barrios met Romeo (Cantero).

In het 1.50m werd Eric Lamaze met Zigali P.S. (Kigali) eenmaal tweede en eenmaal vijfde. Ook Jaime Azcarraga reed zich tweemaal in de prijzen in het 1.50m met Matador (Indoctro). Dit duo werd tweede in het 1.50m met winning round en zesde in het klassieke 1.50m.

Verder zorgde Zilversprings (Silverstone) voor een Nederlandse tintje op het podium in het 1.50m met winning round, onder Elizabeth Gingras werd hij derde.

Bron: Horses/KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook