Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Apardi wint met Daniel Bluman

In Toronto heeft de KWPN-goedgekeurde hengst Apardi (v. Corland) een twee fasen-parcours over 1,45 meter gewonnen. Dat deed hij onder het zadel van de Israëlische ruiter Daniel Bluman.

Met 26,48 seconden op de teller bleken Bluman en Apardi ruim een seconde sneller dan Erynn Ballard met Thalys Z (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Elizabeth Madden mocht als derde opstellen. Zij finishte foutloos in 28,11 met Coach (v. Con Air).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook