Ga naar hoofdinhoud

KWPN neemt leiding over in FEI WBFSH ranking voor springpaarden

Ludger Beerbaum met Chaman

Het KWPN neemt de kop positie over in de FEI WBFSH Wereldranglijst voor springpaarden. De individuele ranking wordt, na drie maanden, nog steeds aangevoerd door de Schots gefokte Urusla XII (v. Ahorn).

De zes paarden die het KWPN de top positie bezorgden zijn: Chaman (v. Baloubet du Rouet), VDL Groep Verdi N.O.P. (v. Quidam de Revel), Zigali PS (v. Kigali), Silvana HDC (v. Corland) en Guidam-nakomelingen Vindivat W en Willow.

Het BWP volgt op de tweede plaats met paarden als Cella (v. Cento), Sea Coast Forlap DC (v. Querlybet Hero) en Flora de Mariposa (v. For PLeasure). Het Holsteiner Verband maakt de top drie van stamboeken compleet.

Ursula XII van Scott Brash gaat in de individuele ranking aan de kop en wordt gevolgd door de Holsteinermerrie Chiara 22 (v. Contender) en SF-hengst Quickly de Kreisker (v. Diamant de Semilly).
Chaman (v. Baloubet du Rouet) is met de vierde plaats het hoogst genoteerde KWPN-paard.

Bekijk hier de individuele ranking van de springpaarden.
Bekijk hier de ranking van de stamboeken.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook