Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Donna Speciale wint Accumulator Lexington

Leslie Howard hier met Tic Tac Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Leslie Howard pakte afgelopen nacht in Lexington de zege in de accumulatorproef over 1,45m. De Amerikaanse amazone hield de zege in eigen land door met de achtjarige KWPN-merrie Donna Speciale (v. Cavalier) 65 punten te verzamelen in 50,02 seconden.

Richie Moloney liet de veertienjarige Slieveanorra in 50,29 seconden over de eindstreep galopperen en verzamelde eveneens de maximale 65 punten. Hiermee mocht de Ierse ruiter zich, net als de dag ervoor in het jachtparcours, als tweede opstellen met de Voltaire-zoon.

Thuisruiters

De top 5 werd verder compleet gemaakt door drie thuisrijdende combinaties. Georgina Bloomberg was met Manodie II H (v. Carthago) het snelst van deze drie, maar vormde met een tijd van 52,01 seconden geen bedrieging voor het Ierse duo. Op haar beurt was zij zowat drie seconden sneller dan Kristen Vanderveen met Bull Run’s Testify, die vierde werd met de twaalfjarige ruin van Dollar du Murier. Vanderveen finishte in 54,81 seconden. Paige Johnson zat in het zadel van de elfjarige Luke Skywalker en voltooide de rit in 56,18 seconden. Het duo mocht zich als vijfde op stellen voor de prijsuitreiking

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook