Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Don’s Diamant naar Tal Milstein

De KWPN-gefokte en bij Zangersheide goedgekeurde hengst Don’s Diamant is naar de sportstal van Tal Milstein in België verhuisd. De zoon van Diamant de Semilly was succesvol onder zijn Belgische ruiter Dimitri Taeijmans.

Dimitri Taeijmans had de hengst vanaf 2014 onder het zadel en het paar was actief op 2*-niveau. In de Grand Prix van Zandhoven werd Taeijmans achtste en in Kronenberg was er in september een tweede plek in een 1,40m-rubriek.

Don’s Diamant stamt uit de wijdvertakte merrielijn die teruggaat tot de Saoud-merrie Z.Jopie. Moeder Whitley bracht ook de in Denemarken en Oldenburg gekeurde hengst Bogegaardens Dicapo, ook van Diamant de Semilly.

Bron Studforlife/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook