Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Unico wint Jumper Classic onder Maurin

De Argentijnse ruiter Ignacio Maurin was gisteren met de KWPN'er Unico de beste in de 1.50m Jumper Classic op het Winter Equestrian Festival in Wellington. Als laatste in de barrage stootte hij Laura Kraut van de eerste plek. De Canadees Chris Surbey werd derde. 

Emanuel Andrade was de eerste die in de vijf combinaties tellende barrage van start ging. Hij kreeg met de KWPN’er U, of wel AD Uutje (v. Monaco) het voormalige paard van Doda de Miranda, in hun tweede internationale optreden een balk en werden uiteindelijk vierde. Laura Kraut en de negenjarige Harley VDL-zoon Constable waren in de tweede rit foutloos in 46.08 seconden en bleven hiermee tot de laatste rit op de eerste plaats staan. Ignacio Maurin had met de vijftienjarige Unico niets te verliezen en reed vol gas foutloos in 45.51 seconden naar de zege. De zoon van Odermus, Unico, werd opgeleid door Kevin Olsmeyer en kwam via onder meer Mark Bluman eind vorig jaar onder het zadel van Maurin.

De combinaties Chris Surbey op Quetchup de la Roque (v.Quidam de Revel) en Josephina Nor Lantzman met Unlimited (v. Ohorn) hadden vier strafpunten in de barrage en werden respectievelijk derde en vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Equestrian Sport Productions News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!