Ga naar hoofdinhoud

Kees Klaver 1 en 2 in Prijs van Europa

Nick Skelton heeft met de KWPN'er Big Star (Quick Star x Nimmerdor) de Prijs van Europa tijdens het CHIO in Aken op naam geschreven. De combinatie finishte ruim zeventiende van een seconde sneller dan Christian Ahlmann met Taloubet Z (Galoubet A x Polydor). Opvallend gegeven is dat beide paarden fokproducten zijn van de Nederlandse fokker Kees Klaver uit Schoorl. De Zwitserse Janika Sprunger eindigde met Palloubet D Halong (Baloubet du Rouet x Muguet du Manoir) op de derde plaats.

De Nederlanders hadden geen inbreng in de barrage. Marc Houtzager bleef hier met Sterrehof’s Opium (v. Polydor) echter niet ver vandaan. De combinatie kreeg slechts één strafpunt wegens tijdsoverschrijding aan de rijbroek. Hij eindigde daarmee op een veertiende plaats en pakte nog net een volgprijsje mee.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook