Lamaze en Fine Lady 5 winnen spannende barrage - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Lamaze en Fine Lady 5 winnen spannende barrage

In de Turkish Airlines-Prize of Europe die vanmiddag op het CHIO in Aken verreden werd ging de Canadese topruiter Eric Lamaze er met de winst vandoor. Hij was met zijn Hannoveraanse merrie Fine Lady 5 de snelste in het parcours over 1.55 meter van parcoursbouwer Frank Rothenberger.


Van de 59 deelnemers in deze rubriek wisten er slechts 52 rond te komen. Meerdere ruiters, waaronder Michael Whitaker en Ludger Beerbaum, besloten het parcours vroegtijdig te verlaten.

Zeventien deelnemers wisten door te dringen in de spannende barrage waarvan er uiteindelijk acht foutloos rondkwamen.
Lamaze was de snelste met een tijd van 41,35 seconden. Hij werd op de voet gevolgd door Simon Delestre en Qlassic Bois Margot in een tijd van 41,74 seconden.
Ook Olivier Philippaerts met H&M Challenge v. Begijnakker (42,04) en Gregory Wathelet met Coree (42,68) deden een goede poging om de beste tijd te halen, maar zij moesten helaas genoegen nemen met respectievelijk de derde en vierde plaats.

Harrie Smolders en Don VHP Z waren de laatste foutloze combinatie in de barrage. Met een tijd van 49,66 seconden mocht Smolders zich als achtste opstellen in de prijsuitreiking.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook