Ga naar hoofdinhoud

Lamaze wint Suncast 1.50m Championship in Wellington

Eric Lamaze, hier met Powerplay. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De zege in het met $86,000 gedoteerde Suncast Championship over 1.50m ging zojuist op het Winter Equestrian Festival naar Eric Lamaze met Rosanna du Park. De Canadees was, in de elf ruiters tellende barrage, ruim een seconde  sneller aan de finish dan Kent Farrington, die tweede werd. Olivier Robert eindigde op de derde plek.

Farrington zat in het zadel van de KWPN-ruin Aron S en stuurde de Tadmus-zoon in 37.914 seconden over de eindstreep waar Lamaze dat deed in 36.744 seconden. Robert was een fractie langzamer dan Farrington, de Fransman zat in het zadel van de twaaljarige Quenelle de Py en finishte in 37.95 seconden, goed voor de derde plek.

Meredith Michaels-Beerbaum eindigde met Unbelievable S op de vierde plaats, de Duitse springamazone bleef foutloos met de vijftienjarige KWPN-ruin en kwam in 38.074 seconden aan de finish. De top 5 werd verder  compleet gemaakt door de Italiaan Lorenzo de Luca, die met Halifax van het Kluizebos eveneens foutloos bleef en in 38.326 seconden finishte.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook