Ga naar hoofdinhoud

Lauren Hough en Böckmanns Lazio winnen $100,000 Grand Prix Wellington

De Amerikaanse amazone Lauren Hough reed gisteren voorop in de ereronde van de 4* Grand Prix in Wellington. Met haar paard Böckmanns Lazio was ze de sterkste in de barrage. Laura Kraut werd tweede en Lucy Davis derde.

Van de zes combinaties die zich hadden geplaatst voor de barrage waren er vier foutloos. In een tijd van 45.64 seconde pakte Lauren Hough met de veertienjarige zoon van Lancer II haar tweede overwinning in WEF tour. Laura Kraut, als laatste in de barrage, kon daar niets meer aan veranderen. Met de KWPN merrie Nouvelle van Solitair realiseerde ze een tijd van 46.66 seconde. Lucy Davis reed Barron (v. For Pleasure) naar 47.13 en Lillie Keenan met Pumped up Kicks (v. Levisto) was de vierde foutloze in 49.27. Routinier Ben Maher reed met de KWPN-er Urico (v. Zandor) de snelste tijd maar kreeg een springfout en werd uiteindelijk vijfde. Ook Kent Farrington was snel, maar met een fout eindigde hij zesde met de Luidam dochter Blue Angel.

In de top twaalf nog vier KWPN-ers, Whitney (v. Indoctro) onder Ramiro Quintana op zeven; op acht Rodrigo Pessoa met Tinkabell 12 van Casco; Elfde werd Makavoy (v. Hors La Loi II) onder Ben Asselin en op de twaalfde plaats With Wings (v. Larino) met Karen Polle.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.