Ga naar hoofdinhoud

Lauren Hough wint eerste dikke proef in Geneve

De Credit Suisse Grand Prix tijdens het CSI in Geneve waarin gisteravond het paard van Athina Onassis AD Camille Z zo ongelukkig ten val kwam werd gewonnen door Laure Hough met Ohlala. Gerco Schröder reed Glock's Cognac Champblanc naar de negende plaats en was daarmee de beste Nederlander.


In de 1.55m rubriek gingen uiteindelijk 21 paarden van start in de barrage, twaalf combinaties bleven foutloos. Lauren hough en de kleine merrie Ohlala (v. Orlando) waren super snel in de barrage (35.45 seconde) en zelfs bijna een seconde sneller dan Ludger Beerbaum met de KWPN-hengst Chaman (v. Baloubet du Rouet).  De derde plaats ging naar Pieter Devos op Dream of India Greenfield (v. Gem Of India), vierde werd de succesvolle Ier Bertram Allen met Molly Malone V (v. Kannan) en Paul Estermann op Castlefield Eclipse (v. Obos Quality) werd vijfde. Zij eindigden binnen 0.09 seconde van elkaar. Gerco Schröder was met Glock’s Cognac Champblanc (v. Clearway) twee keer foutloos en werd negende.

De eerder verreden 1.45m proef kwam op naam van Abdelkebir Ouaddar met Cordano Sitte Z (v. Carthago Z). De Marokkaan was in het Twee Fasen-parcours 0.45 seconde sneller dan Alain Jufer met Radja d’Artemis (v. Diamant De Semilly). Derde werd Reed Kessler met Soraya De L’Obstination (v. Kashmir Van Schuttershof). Ook in deze proef was Gerco Schröder de beste Nederlander, nu op plaats 26. Hij had met Glock’s Ambelina JB (v. Berlin) een balk in de tweede fase.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook