Ga naar hoofdinhoud

Lemmen en Nooren vooraan in 1,40m Lier

Op het Azelhof in het Belgische Lier is gisteren het 2*-concours begonnen en in de twee 1,40m-rubrieken reden Patrick Lemmen en Lisa Nooren vooraan mee. Lemmen werd vierde met Dadullah (v. Wittinger VDL) en in de andere groep was er vijfde plaats voor Lisa Nooren en Hocus Pocus de Muze (v. Tinka's Boy). In het 1,35m deed Stefanie Heins goede zaken door met Silverado (v. Orlando) tweede te worden.

De 1,40m kwalificatie voor de Grote Prijs werd in twee groepen verreden. De winst in de eerste groep ging naar Pedro Junqueira Muylaert en Cellagon Corray (v. Caretino). Recent won de Braziliaan nog de Grote Prijzen van Lummen en La Baule. De Deense Rikke Belina Barker en Oh La’La (v. Orlando) behaalden een tweede plaats. Lisa Nooren kwam in het Twee Fasen op de vijfde plek achter Jan Motmans met Aikido Z (v. Accardi) en Petronella Andersson op de KWPN’er Burburry R (v. Pacific).

Tweede groep 1,40m

In de tweede groep was het Abdel Saïd die met de winst naar huis ging. Hij was met de Jodokus-merrie Beauminka net iets sneller dan Mathias Hazebroek en Jurre (v. Toulon). Achter Christoph Vanderhasselt op Caroline T.Z (v. Contendro I) werd Patrick Lemmen vierde met de Wittinger VDL-zoon Dadullah.

Heins tweede

Stefanie Heins werd met de veertienjarige Silverado tweede in de 1,35m-rubriek. Ze moest de meerdere erkennen in de Noorse Marie Louise Kingsrod met Clarkes Ferro (v. S. Creevaghs Ferro). Kevin Olsmeyer pakte de vierde plaats met Ferdinand (v. Viceroy T).

Zevenjarige springpaarden

Bij de zevenjarigen was Samantha Bos de beste Nederlandse. Op Frederiek (v. Carthino Z) werd ze vijfde op een seconde achter de winnaar Gerard O’Neill met Castlefield Vegas (v. Cassino).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.