Ga naar hoofdinhoud

Lennard de Boer pakt rankingpunten in Bonheiden

Lenard de Boer. Foto: Jacquelien van Tartwijk

In de belangrijkste rubriek van vrijdag op het CSI3* in Bonheiden haalde Lennard de Boer punten binnen voor de FEI ranking met zijn paard VDL Edgar. Met de Arezzo VDL-zoon werd De Boer vierde in het 1,45m. De rubriek werd gewonnen door de Duitser Sven Fehnl en KWPN-merrie Deep Blue Bridge S (v. Zirocco Blue VDL).

Sven Fehnl reed de snelste tijd van 65,52 seconden met de negenjarige merrie Deep Blue Bridge S. De tweede zege op rij voor de Duitser met het fokproduct van Slob uit Eemshaven. De Duitser reed Pedro Veniss met Sun Flower du Theil (v. Allegreto) op een halve seconde.

Jeroen Appelen was net iets sneller dan Lennard de Boer. Appelen klokte met Grappeloup van het Reenhof (v. Larino) 66,44 seconden, De Boer finishte in 67,14 seconden Arezzo VDL-zoon VDL Edgar.

Ook Lisa Nooren reed vooraan mee, met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Cento) werd ze zesde. Voor Piet Raijmakers was er een tiende prijs met de Berlin-zoon Van Schijndel’s Dominus. Bart de Bruijn en Ivo Biessen pakten wat prijzengeld mee door hun veertiende en vijftiende plaats met de paarden Double Bee (v. Lord Z) en Sandorado (v. Sandro Boy).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook