Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten wint met overmacht Jacquart Champagne Prijs

Op de laatste dag van het NK voor de springruiters in Mierlo pakte Leopold van Asten met een ijzersterke ronde op VDL Groep Elexia de overwinning in de Jacquart Champagne Prijs. In de openingsproef van vanmorgen bleef hij   Fleur van Lier en Deejay ruim vier seconden voor. Lucille Billet reed Ciolga BS naar de derde plaats.

Als een van de laatste ruiters kwam Leopold van Asten in de ring met de Calvaro-dochter VDL Groep Elexia. Hij reed geen centimeter te veel en met een hoog tempo kwam Van Asten in 66,38 seconden over de finish.

Amazones Van Lier en Billet

De Limburgse amazone Fleur van Lier stond lang op kop met Deejay, ze had als negentiende amazone op de startlijst 70,60 seconden op de klokken gezet met de zoon van Harley VDL. Ook de derde prijs ging naar het zuiden in de persoon van Lucille Billet. De amazone uit Rijsbergen reed Ciolga BS (v. Indoctro) in 70,98 seconden over de finish.

Kinderen van Namelus R

De top vijf werd volgemaakt door twee kinderen van Namelus R. Kevin Olsmeyer had Bredero onder het zadel en werd vierde. Julian Kraay kwam op de vijfde plaats met A.Kumonia.

Klik hier voor de uitslag.

Klik hier voor de NK overzichtspagina

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook