Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten tweede in Medium Tour

Leopold van Asten, hier met VDL Groep W Zermie. Foto: De Paardenkrant

Leopold van Asten veroverde de tweede plaats in de Medium Tour. Met VDL Groep W Zermie (v. Celano) reed hij in Valkenswaard een foutloze ronde in 63,94 seconden. De eerste plaats ging naar Qatar. Bassem Mohammed dirigeerde Cascano (v. Cascavelle) in 62,88 seconden over de hindernissen heen. De derde plaats ging ook naar Nederland, in de naam van Michel Hendrix. Met Wimette (v. Karandasj) passeerde hij de eindstreep in 66,52 seconden.

Tim Hendrix eindigde op de vijftiende plaats. Met Very Nice (v. Cantos) bleef hij foutloos in 77,94 seconden. Ivo Biessen en Watch (v. Guidam) pakten vier strafpunen en kwamen terecht op plaats 21. Met tien strafpunten kwam Mathijs van Asten met VDL Groep Credence Z (v. Catanga Z) op plaats 36.

In de competitie voor zes- en zevenjarige paarden is Emile Tacken is met Amice (v. Ustinov) op de derde plaats geëindigd. Met de zevenjarige merrie reed hij een foutloos parcours in 70,80 seconden. De Brit Geoff Lucket was in 66,94 seconden de snelste. Alexandre Giuntini-Malaspina uit Luxemburg eindigde op de tweede positie. Met Aran (v. Manhattan) zette deze combinatie een tijd van 70.06 seconden neer.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook