Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten vierde in La Coruna

Leopold van Asten, hier met VDL Groep W Zermie. Foto: De Paardenkrant

Op de openingsdag van het CSI4* in het Spaanse La Coruna heeft Leopold van Asten een prima resultaat neergezet in het 1.50m. Met VDL Groep Amelie werd hij vierde, de Spaanse Pilar Lucrecia Cordon won de rubriek.


Het 1.50m direct op fouten en tijd telde 26 foutloze combinaties. Pilar Lucrecia Cordon reed met de twaalfjarige Coriana van Klapscheut (v. Darco) als enige onder de 60 seconde en pakte de winst ruim voor de Italiaan Giulia Martinengo Marquet op Fixdisegn Pop Lady d’Elle (v. Quick Star), gevolgd door Khalid Mohammed A S Al Emadi uit Qatar met de veertienjarige Damiro-merrie Tamira IV. Leopold van Asten volgde met de Luidam-merrie op een seconde en werd vierde. Willem Greve, die eerder al tiende werd met Beaumont in het 1.35m, kreeg met Carambole een springfout en Leon Thijssen had met Haertthago twee balken in het parcours.

Het 1.45m werd na de barrage gewonnen door Juan Carlos Garcia on Moka de Mescam (v. Melkior du Montois). In deze rubriek was Leon Thijssen de beste Nederlander met Quintera (v. Kannan) op de vijftiende plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook