Ga naar hoofdinhoud

Lexington onder Voorn naar zesde plaats

Albert Voorn reed gisteren in het Franse Canteleu het 1.45m basisparcours foutloos rond. Ook in de barrage bleef hij nul, maar kon hij wat betreft de snelheid niet tippen aan winnaar Patrice Deleveau. In 40,96 seconden snelde Deleveau met  Quenndal De Lojou HDC (v. Le Tot de Semilly)  naar de finish en bleef daarmee de Britse Anna Edwards met haar Diaghilev ruim een seconde voor. De Australische Brianne Goutal werd met de Nederlands  gefokte Ralvesther (v. Calvaro) derde.

Patrice Deleveau, waarvan kortgeleden bekend werd dat hij een partnerschap aan is gegaan met Olivier Guillon, Kevin Staut enHaras de Coudrettes. reed de winnende rit met Quenndal De Lojou HDC, waarvan de naam al aan het nieuwe bedrijf, HDC, was aangepast.

Voorn had Eurocommerce Lexington (v. Andiamo) gezadeld en was met 43,60 seconden net niet snel genoeg voor het grote geld. Ook de andere Nederlandse ruiters reden verdienstelijk mee. Julian Kraay volgde op plek acht met Wings (v. Sheraton) en plaats negen was voor Anniek Poels en Baggio II (v. Heartbreaker). Ook Suzanne Tepper verscheen aan de start in de barrage, maar moest met haar KM Wish (v. Lux) helaas vier strafpunten laten noteren. Enige Nederlander die niet tot de 25 barragekandidaten behoorde was Jur Vrieling, met negen strafpunten kwam hij over de finish.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

 

 

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook