Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren beste Nederlander in GP Wiesbaden

Lisa Nooren hier met VDL Groep Sabech d'Ha Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Christian Ahlmann ging er maandagmiddag in de afsluitende Grote Prijs in Wiesbaden met de overwinning vandoor. De Duitse ruiter was met Clintrexo Z de concurrentie te snel af en won voor thuispubliek een nieuwe auto. Lisa Nooren was met VDL Groep Sabech D'ha goed voor het beste Nederlandse resultaat. Het duo klokte de tweede snelste tijd in de tweede omloop van dit 1,60m-parcours, maar kreeg een springfout.

Michael Jung was met FischerSolution goed voor de snelste ronde in de tweede omloop. De Duitse topeventingruiter liet de dochter van Carthino Z, die hij begin vorig jaar overnam van Dennis van den Brink, in 45,24 seconden finishen. Nooren was iets langzamer met de zoon van Qredo de Paulstra en klokte af op 45,37 seconden. Het KNHS-Talententeamlid kwam daarmee uit op de zevende plek.

Top drie

Ahlmann en de Zangersheidehengst kwamen aan de finish in 45,84 seconden en waren daarmee bijna een volle seconde sneller dan Sergio Alvarez Moya met Luchino (v. Lucciano), die tweede werd. De Spaanse ruiter klokte 46,82 seconden en werd op de hielen gezeten door Wilm Vermeir met DM Jacqmotte. Het Belgische duo kwam in 46,89 seconden aan de finish.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook