Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren derde in 1.40m Luik

Niklaus Rutschi schreef zojuist met Earl Pery's Caro CH de rubriek over 1.40m op tijd op zijn naam. De Zwitser zette met afstand de snelste foutloze rit neer met de elfjarige zoon van Caretino en kwam in 53.39 seconden over de eindstreep. De Ier Shane Breen werd tweede en Lisa Nooren mocht zich als derde opstellen bij de prijsuitreiking.

Breen zat in het zadel van de negenjarige Acoustik Solo Du Baloubet en stopte de klok op 55.29 seconden met de zoon van Baloubet du Rouet.
Nooren zadelde de achtjarige VDL Groep Centora de Wallyro voor deze rubriek en kwam foutloos aan de finish in 56.20 seconden. De achttienjarige amazone bleef hiermee net voor de Zweedse Jonna Ekberg met Freestyler, zij kwamen in 56.30 seconden over de eindstreep.

Christophe Vanderhasselt maakte voor thuispubliek de top 5 compleet. De Belg stuurde Gino van de Vrunte in 56.45 seconden rond.
Caroline Poels-Devos kwam ook aan de start in deze rubriek. Zij stuurde de negenjarige Chintorelio foutloos rond in 56.56 seconden en werd zesde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook